Posted on: September 6, 2023 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

Ovog vikenda u naše kino stiže prava filmska poslastica za cijelu obitelj – Dvorac straha (Haunted Mansion).
Ovaj fantastičan Disney film imate priliku pogledati samo ovoga vikenda (8.9., 9.9. i 10.9.) u našem gradu s početkom u 18:00 sati!
U ovoj misterioznoj obiteljskoj avanturi liječnica i njezin 9-godišnji sin, koji žele započeti novi život, useljavaju se u neobično pristupačnu vilu u New Orleansu. Ubrzo otkrivaju da je to mjesto puno više nego što su očekivali. Očajnički tražeći pomoć oni angažiraju šaroliku ekipu takozvanih duhovnih stručnjaka kako bi im pomogli osloboditi dom od nadnaravnih skvotera. Pored avanture, humora i horor fantazije, “Dvorac straha” je priča u obiteljskom Disney stilu koja će gledateljima kroz zabavu pokazati kako se suočiti sa stvarima u životu koje nas najviše plaše.
Žanr: komedija, drama, obiteljski
Glumci: Jamie Lee Curtis, Rosario Dawson, Winona Ryder, Jared Leto, Dan Levy, Owen Wilson, LaKeith Stanfield, Danny DeVito
Redatelj: Justin Simien
Dužina filma: 122 min
Dobna preporuka:(12)
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=AjLKTz81bj8

U 20:00 sati imate priliku pogledati film koji je zasjenio visokobudžetne hollywoodske naslove koji se trenutno prikazuju u domaćim kinima – Zvuk slobode (Sound of freedom). U Hrvatskoj je u samo jednom danu film pogledalo nešto manje od 3.000 gledatelja!

“Sound of Freedom”, film čija se radnja temelji na istinitoj priči užasne trgovine djecom. Film govori o istinitoj životnoj priči Timothyja Ballarda, koji je dao otkaz u američkom Ministarstvu domovinske sigurnosti kako bi pomogao spasiti djecu koja su postala žrtve trgovine ljudima u Kolumbiji.

Žanr: akcija

Redatelj: Alejandro Monteverde

Uloge: Jim Caviezel, Mira Sorvino, Bill Camp

Trajanje filma: 131 min

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=nXL1ewBlOE4