Posted on: September 13, 2023 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

Projekcije filmova za petak (15.9.), subotu (16.9.) i nedjelju (17.9.).

Ovoga vikenda naše mališane u 18:00 sati očekuje čaroban svijet vilenjaka, jednoroga i zmajeva u projekciji filma “Mia i ja: Film”. Mia otkriva čarobni svijet zvan Sentopija gdje postaje princeza i komunicira s različitim fantastičnim stvorenjima. Ono što počinje kao fantastična bajka, za Miju postaje stvarnost. Ona mora pronaći snagu i sposobnost da spasi jednoroge i cijeli svijet. Mia je ranije čitala o Sentopiji u knjizi o mitovima te će sada uz pomoć očevog portala ući u taj svijet.

Žanr: animirani, avantura

Redatelj: Adam Gunn, Matthias Temmermans

Glumci: Kristina Habuš, Filip Vidović, Lovro Juraga, Krunoslav Klabučar, Matko Knešaurek, Goran Malus, Vjekoslav Ključarić, Davor Svedružić, Marko Juraga

Dužina filma: 85 minuta

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=t5VySJvAfkQ

U 20:00 sati očekuje vas nastavak vrlo uspješnog horor filma “The nun II”. Godina je 1956., a mjesto radnje je Francuska. Svećenik je ubijen. Zlo se širi. Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovno suočava sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne Valak. Nastavlja se priča prvog dijela filma, otkrivajući šokantno neispričano porijeklo zlog demona. Dvije mlade redovnice riskiraju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njenog povratka i otjerale je natrag u pakao jednom zauvijek.

Žanr: horor

Redatelj: Michael Chaves

Glumci: Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Storm Reid, Anna Popplewell, Jonas Bloquet

Dužina filma: 110 minuta

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=QF-oyCwaArU