Skupština

FINANCIJSKI PLAN ZA 2019. GODINU

OBRAZLOŽENJE FINANCIJSKOG PLANA ZA 2019. godinu

ORGANIZACIJSKA STRUKTURA UPRAVLJANJA

POZIV na izvještajnu sjednicu Skupštine KPD „SLOGA“ Pakrac

IZVJEŠĆE O RADU – 2018.U četvrtak 28.12. 2017. s početkom u 18:00 sati održana je godišnja Skupština KPD “SLOGA” s Dnevnim redom:

1.      Program rada za 2018. godinu – prijedlog,

2.      Financijski plan za 2018. godinu – prijedlog i obrazloženje,

3.      Rasprave o prijedlozima i usvajanje Programa rada i financijskog plana za 2018. godinu,

4.      Pitanja i prijedlozi.

Na sjednici Skupštine su jednoglasno usvojeni prijedlozi Upravnog odbora (točka 1. i 2.), a tijekom rasprave članovi su se osvrnuli na činjenice da program i plan ne podrazumijeva prijedloge projekata i njihove vrijednosti, rezultate, jer su neizvjesni u ovom trenutku. Istaknuta je i vidna smanjenost broja posjetitelja programa u kulturi, kao i stanovnika u Pakracu čime plan ostaje gotovo identičan ovogodišnjoj realizaciji. Iz financijskog plana je vidljivo da se nastoji održati postojeće aktivnosti na uštrb planova redovnog održavanja, obnavljanja i opremanja objekta kao i novih aktivnosti. Članstvo je pozvano na veće uključenje i rad, osobito na djelovanje u dijelu istraživačkog rada i suradnje s drugim dionicima: u kulturi, jeziku, očuvanju digniteta Domovinskog rata. Udruga je zadovoljna suradnjom u svom okruženju, suradnjom s jedinicama lokalne samouprave Pakraca i Lipika te lokalnim medijima, svjesna svojih nedostataka kapaciteta ljudi, osobito mladih te ažurnosti u dostavljanju informacija.

Završetkom sjednice u 19,15 sati članovi su se zadržali u kratkom druženju i neformalnom razgovoru.

 

 

 

___________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________

Objavljujemo Program rada i Financijski plan za 2016. godinu!
Svoje prijedloge dostavljajte na sloga@kpd-sloga.hr.

Dana 29.03.2016. predsjednik je ispunio Upitnik o funkcioniranju sustava financijskog upravljanja i kontrola za 2015. godinu kojega objavljujemo na uvid svim članovima Skupštine KPD “SLOGA” Pakrac.