Posted on: March 18, 2024 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

17:00 Lassie 2: Nova pustolovina

Najpoznatiji koli Lassie ovoga će puta biti u akciji spašavanja sa svojim najboljim prijateljem Florianom i njihovim novim prijateljima Henrijem, Cleom i malom Pippom, pasmine jack russell terijer. Ovoga puta detektivske vještine škotskog ovčara bit će posebno dobrodošle u rješavanju misterioznog nestanka nekoliko pasa s rodovnikom.

Žanr: obiteljska avantura

Redatelj: Hanno Olderdissen

Glumci: Jan Kovačić, Ana Ćapalija, Dunja Fajdić, Dora Jakobović, Ruben Carović, Goran Malus, Mirta Zečeveić, Magic Leon, Daniel Dizdar

Trajanje filma: 91 minuta

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ggX3CIkFUpg

19:00 Arthur the King (Izazov života)

Ovaj adrenalinska avantura prati Michaela Whitea (Mark Wahlberg), čiji je jedini cilj postati svjetski prvak u avanturističkom utrkivanju. Izuzetno zahtjevan sport odvija se u divljini, tijekom šest dana i noći, na nekim od najtežih terena na svijetu gdje timovi trče, voze bicikle, penju se i kajakare!

Michael je opsjednut pobjedom i suočen s financijskim izazovima i osobnim žrtvama okuplja snažan tim za posljednju priliku. Tijekom utrke, tim susreće lutalicu Arthura, psa koji postaje neizostavan član tima. Kada su im rekli da će biti diskvalificirani ako pokušaju povesti Arthura na kajaku, Michael i njegov tim biraju vjernost nad pobjedom, riskirajući eliminaciju.

 Ova odluka potiče Michaela na razmišljanje o pravim vrijednostima života. Utrka postaje put preživljavanja kako bi Arthur stigli do sigurnosti, otkrivajući dublje, dušom ispunjavajuće istine za Michaela.

Žanr: avantura, akcija

Redatelj: Simon Cellan Jones

Glumci: Mark Wahlberg, Simu Liu, Juliet Rylance

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=wjDJNEPghNY