Posted on: March 25, 2024 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

17:00 sati – Noina arka

Film Noina arka originalan je i zabavan pristup jednoj od najikonografskijih priča svih vremena, pun humora, šarma i simpatičnih likova.

Kada počnu kiše, samo jedan mužjak i jedna ženka svake vrste smiju ući na Noinu arku. Uz pomoć lukavog škrguta – i malo sreće – miševi Vini i Tito uspijevaju neprimjetno ući na Arku i zajedno spriječiti sukob između mesoždera i biljojeda. U isto vrijeme, životinje izvode niz klasičnih pjesama inspiriranih poznatim pjesnikom Viníciusom de Moraesom. Mogu li ovi talentirani skriveni putnici glazbom razbiti napetost i pomoći ovim zatvorenim stvorenjima preživjeti zajedno 40 dana i 40 noći?

Žanr: animirani, avantura, mjuzikl

Redatelj: Sérgio Machado, Alois Di Leo

Trajanje filma: 84 minute

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=XiRvnljWOVM

19:00 sati – Godzilla X Kong: Novo carstvo

Epska borba se nastavlja! Nakon nezaboravnog okršaja u blockbusteru „Godzilla vs. Kong“ slijedi još jedna uzbudljiva avantura, koja udružuje svemoćnog Konga i zastrašujuću Godzillu kolosalnoj neotkrivenoj prijetnji skrivenoj u našem svijetu, koja dovodi u pitanje ne samo njihov opstanak, nego i naš vlastiti. “Godzilla X Kong: Novo carstvo” zaranja dublje u povijest Titana i njihovo podrijetlo, kao i misterije Otoka lubanja i dalje, dok otkriva mitsku bitku koja je pomogla u stvaranju ovih izvanrednih bića i zauvijek ih povezala s čovječanstvom.

Žanr: akcija

Redatelj: Adam Wingard

Glumci: Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns i Fala Chen

Trajanje filma: 113 minuta

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=bpF-OteIC6o