Posted on: February 19, 2016 Posted by: sloga Comments: 0

U Programu obilježavanja Dana Grada Pakraca 2016., kazališna predstava – komedija:

 

POZDRAVI IZ REMETINCA

16.03.2016. u 19 sati

 

Glume: DAVOR DRETAR DRELE i VID BALOG

Kazališna družina u sastavu Vida Baloga i Davora Dretara Dreleta u predstavi progovaraju o poznatim hrvatskim „facama“ koje su završile u zatvoru. Veseli će dvojac svojim brojim “gemištašima” u kostimima koje je za ovu priredbu, kažu, kreirao Igoli Ibosi, izvesti igrokaz s pjevanjem i temom u kojoj smo i sami, na ovaj ili onaj način, zaglavili do grla.

Predstava je nastala iz probranih „ štikleca“ iskričavog i duhovitog odnosa naspram stvarnosti koju nam mediji plasiraju, ali koja nas „stvarno„ okružuje, a smatra se njihovim najboljim stand-upom. Ovakva, prije svega smiješna, cabarett poetika je humor /ili drama/ u kojemu se punim srcem odrađuju tužni, veseli, dramatični ili smiješni trenuci naše povijesti /ili današnjice/.

Glumci u ovoj komediji, stand-up nastupom i pristupom, od svoje publike primaju nadopunu i nadogradnju tijekom izvedbe, a poslije nje (rado uz gemištek) planiraju kako nastaviti stvarati teatar te pođu spavati i – sanjati!

Ulaznice (subvencija Grada Pakraca 50%) po cijeni od 20,00 kn, možete kupiti svakog dana kina (od 16,30 sati) u našoj biljetarnici.