Posted on: September 1, 2015 Posted by: sloga Comments: 0

Draga djeco FROOOMOVCI, dragi roditelji,
s malo većim vremenskim odmakom, niza novih aktivnosti i nešto malo odmora prisjetimo se rada, radionica, učenja i zabave, sjetimo se FROOOMA. I ove godine Frooom-a okupila se fenomenalna ekipa i Vaša su djeca svojim zalaganjem, razmišljanjima i ludom energijom u pet dana trajanja programa škole uvijek iznova stvarala trenutke o kojima će se pričati. Iz tih zajedničkih trenutaka nastajali su njihovi uratci – filmski eksperimenti i djela.
Organizatori i voditelji radionica, Bacači sjenki i suradnici, pozivaju stoga na:

*1. reviju filmova Frooom-a* nastalih tijekom sezone 2014/2015. u Zagrebu (Tuškanac) 05.09.2015.

Ukoliko ne stignete – susret u Pakracu je u suradnji s KPD Sloga planiran za kraj rujna ili listopad, a detalje ćemo naknadno objaviti.

U tijeku je planiranje cijele nove školske godine Frooom-a, nastavak rada u Pakracu, Splitu, Koprivnici i Rijeci te pregovori sa Sinjom, Vukovarom i Porečom, a priprema se i dosta novih popratnih sadržaja, predavanja poznatih filmskih radnika iz zemlje i inozemstva, praktičnih vikend mini radionica te putovanja na lokacije snimanja filmova, poznate filmske studije i filmske i medijske muzeje.
Prvo takvo putovanje planiramo za mjesec listopad ove godine tijekom produženog vikenda.

Dragi FROOOMovci, dragi roditelji – pogledajte, porazgovarajte, odlučite se do 15.09.2015. a svoju odluku prenesite na sloga@kpd-sloga.hrili broj 098 412 707 (D. Špančić)