Posted on: May 30, 2016 Posted by: sloga Comments: 0

TKO:  KPD „SLOGA“ Pakrac – Dos Guitarras (Grgur i Toni)

ŠTO:  Ljetne glazbene radionice

GDJE: Hrvatski dom „Dr. Franje Tuđmana“, dvorana „Ivan Nemet“

KADA: ponedjeljak 13. lipnja 2016. u 19 sati (prvi susret)

ZAŠTO: da podijelimo svoje glazbene vještine i znanje s vama, upoznajemo dobru modernu glazbu, uveselimo i uljepšamo ljeto a s najuspješnijim polaznicima osnujemo bend Dos Guitarras, Grgur i Toni, prošlogodišnji su pobjednici na glazbenom natjecanju Antene Zagreb – Glazbom STOP maltretiranju, čime su osvojili jednu od nagrada – glazbene instrumente za cijeli bend na ime škole u Daruvaru.

Budući je glazba dio njihova slobodna vremena, zahvaljujući razumijevanju škole u Daruvaru, instrumenti su smješteni u Hrvatskom domu „Dr. Franjo Tuđman“ gdje se i koriste. Bit glazbe, a i smisao djelovanja KPD „SLOGA“, je zajedništvo i dijeliti. Pozivamo vas stoga da budete dijelom naše glazbene priče – sudjelujte u LJETNIM GLAZBENIM RADIONICAMA!

Poziv je usmjeren učenicima osnovne škole od 5og do 8og razreda te 1og i 2og srednje škole, koji vole glazbu i žele tijekom ljeta, dva puta tjedno po 45 minuta, naučiti više o glazbi; pjevanju i sviranju instrumenata: gitara, bas gitara ili bubanj. Poželjno je da imate svoj glazbeni instrument ali nije uvjet.

Rad ćemo organizirati u grupama po 5 sudionika, uz suglasnost roditelja, a po grupi se planira trajanje do ukupno 20 radnih sati.

Najnapredniji sudionici bit će pozvani na intenzivniji rad i suradnju s ciljem osnivanja benda.

Radionice su besplatne za sve polaznike, a jedino što očekujemo od vas je redovno sudjelovanje i predanost.

Za više informacija (poslijepodne):

TONI: 099 788 43 43

GRGUR: 098 932 38 05