Posted on: May 8, 2014 Posted by: sloga Comments: 0

Projekt FROOOM u Pakracu realizirali smo kao partneri u projektu Bacačima sjenki, uz Zagreb i Split, tijekom uskršnjih praznika od 12. do 16. travnja 2015. godine. Radionice prepune zanimljivih igara i sadržaja, filmova, odvijale su se svakoga dana od 9:00 do 15:00 sati izuzev nedjelja kada smo produžili rad za sat vremena radi mise. Sudjelovalo je ukupno 15 učenika osnovne škole od 9-13 godina, po vlastitoj prijavi i s velikom radošću.

Voditelji radionice, Bacači sjeniki iz Zagreba,: Petra, Ana, Marko, Mirko i Miro kroz 5 dana profesionalnog i predanog rada predstavili su i obuhvatili dramsku pedagogiju, kulturnu antropologiju, psihologiju (osobito timskog rada), novomedijske prakse, animirani film, glazbu i glumu.

S ove naše, domaće, strane svakodnevno je asistirao Jozz Hodak, Dubravka Špančić organizirala tehničke detalje, a Čičak, Mirna, Mima, Zvjezdana …brojni članovi SLOGE doprinosili su na svoj način da se projekt kvalitetno provede.

Djeca su, radeći i učeći kroz 5 dana u Hrvatskom domu imala i zajedničke objede koje su nam pripremali: Pizzerija Tessari dva dana i GD HCK Pakrac tri dana, čiji smo novopečeni članovi. U utorak smo podijelili iskustvo filma “Ne daj se Floki” s djecom vrtića Pakraca i Lipika pri čemu zahvaljujemo tetama na organizaciji!

Hrana je bila ukusna, društvo i prostor za rad odlični, vrijeme praznika NEZABORAVNO!

Bacači? Dođite nam opet.