Posted on: August 30, 2023 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

U 18:00h ovoga vikenda pogledajte “Meg 2: Put u dubinu”. Zaronite u neistražene vode s Jasonom Stathamom i globalnom akcijskom ikonom Wu Jingom dok vode odvažni istraživački tim ronioca u najveće dubine oceana. Njihovo putovanje ubrzo postaje kaos kada zlonamjerna rudarska kompanija zaprijeti njihovoj misiji i natjera ih na bitku za preživljavanje s visokim ulozima. Suprotstavljeni kolosalnim morskim psima megalodonima s jedne strane, te nemilosrdnim otimačima s druge, naši heroji moraju nadmudriti te nemilosrdne predatore u utrci s vremenom.

Žanr: akcija, avantura, horor

Glumci: Jason Statham, Jing Wu, Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta

Redatelj: Ben Wheatley

Dužina filma: 115 minuta

U 20:00h ovoga vikenda očekuje vas komedija “Pušteni s lanca”. Psi koji govore na filmu su uglavnom ljupki, ali ne i u komediji redatelja Josha Greenbauma. U ovom filmu oni psuju, rade nepodopštine i smišljaju kako se osvetiti lošem vlasniku. Kad Reggieja (Will Ferrell), naivnog, nemilosrdno optimističnog border terijera, napusti na opakim gradskim ulicama njegov nevaljali vlasnik Doug (Will Forte), Reggie je siguran da ga njegov voljeni vlasnik nikada ne bi ostavio namjerno. Ali jednom kada se Reggie spoji s Bugom, bostonskim terijerom koji brzo govori i psuje (dobitnik Oscara Jamie Foxx), lutalicom koji voli svoju slobodu i vjeruje da su vlasnici naivčine, Reggie konačno shvaća da je bio u toksičnoj vezi i počinje doživljavati Douga kao bezosjećajnog ljigavca kakav je.

Odlučni u potrazi za osvetom, Reggie, Bug i Bugovi prijatelji — Maggie (Isla Fisher), pametna australska ovčarka koju je novo štene njenog vlasnika zanemarilo, i Hunter (Randall Park), tjeskobna njemačka doga koja je pod stresom zbog svog posla kao životinje za emocionalnu potporu—zajedno kuju plan i upuste se u epsku avanturu kako bi pomogli Reggieju da pronađe put kući… I natjera Douga da plati.

Žanr: komedija

Redatelj: Josh Greenbaum

Uloge: Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Isla Fisher

Trajanje: 93 minute