Posted on: October 3, 2023 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

Ovog vikenda u našem kinu vas očekuju dvije zanimljive projekcije! (6.10., 7.10. i 8.10.)
U 17 sati imate priliku pogledati maštovitu animaciju studija Disney i Pixar “Elementi” koja govori o različitostima i njihovoj privlačnosti. Radnja filma smještena je u svijet u kojem četiri osnovna elementa vatra, zemlja, voda i zrak žive i koegzistiraju. Unatoč njihovim očitim i temeljnim razlikama oni će shvatiti da su mnogo sličniji nego što su mislili i da je ono što se nalazi iznutra puno važnije od onoga što je izvana.
Žanr: komedija, romantika, drama, obiteljski, fantazija, SF, animirani, avanturistički
Redatelj: Peter Sohn
Glumci: Tea Harčević, Paško Vukasović, Sven Medvešek, Mirela Brekalo-Popović, Iva Mihalić, Biserka Ipša-Kunčević, Tom Rushaidat, Filip Riđički, Tereza Kesovija, Duško Ćurlić, Petar Grašo
Dužina filma: 110 minuta
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=w737AOWInSQ


U 19 sati imate priliku pogledati kultni i jedan od najpopularnijih horor serijala “Slagalica strave X”. Najuzbudljiviji i duboko uznemirujući nastavak SAW franšize istražuje nepoznato poglavlje Jigsawove najosobnije igre. Radnja je smještena između događaja iz Spirale straha I i II, bolesni i očajni John putuje u Meksiko na rizičan i eksperimentalan medicinski postupak u nadi da će pronaći čudo za izlječenje svoje bolesti – no otkriva da je cijela operacija prevara namijenjena iskorištavanju najugroženijih. S novim ciljem, zloglasni serijski ubojica vraća se svom zanatu, boreći se protiv prevaranata na svoj prepoznatljiv način kroz podmukle, poremećene i lukave zamke.
Žanr: horor, misterija, triler
Redatelj: Kevin Greutert
Glumci: Tobin Bell, Shawnee Smith, Steven Brand, Synnøve Macody Lund, Michael Beach, Renata Vaca
Dužina filma: 118 minuta
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=t3PzUo4P21c
Vidimo se! 🎬