Posted on: September 17, 2015 Posted by: sloga Comments: 0

Koordinirajući aktivnosti (Irina Matijević-Udruga ukrajinsko hrvatskog prijateljstva, Grad Lipik, Ana i Miro iz Novske i mi; ŽPS KPD „SLOGA“ Pakrac.… prijatelji) dogovorili smo za sada tri osnovne aktivnosti putem kojih želimo financijski pomoći Gogi podmiriti troškove kroz period liječenja, osvijestiti javnost (osobito žene) na opasnost karcinoma i upoznati s metodama ranog otkrivanja bolesti, pokazati prijateljstvo i solidarnost. Primamo brojne pozive građana, prijatelja koji žele pomoći – evo prilike! Budimo svjesni da kod ovakvih bolesti liječenje jest dugotrajno i u svojim fazama iscrpljujuće te da pomaganje ne smije biti jednokratno! Duboko vjerujemo da svi koji pomažete ne činite to s mišlju „Dao/la i to je to!“. Da se ovaj humani cilj prema Gogi ne razvodni, da pomoć bude direktna i kontinuirana možemo baš svi doprinijeti. Koristite već postojeći „kanal“ komunikacije na koji su sve ideje za dalje dobrodošle: (FB) Jedna mladost, jedan svijet nade. Zajedno za Gogu, kojom su akciju pokrenuli Ana i Miro – Gogini prijatelji iz Novske!

štand na sajmu
u Lipiku, subota 26.rujna 2015. cijeli dan – park u Lipiku
Sve predmete i proizvode koje darujete ćemo prodavati, ali možete i sebi kupiti korisne predmete – pomognite dvostruko!
Udruge i građani pojedinci – predmete koje želite darovati s nakanom prodaje u ovu svrhu možete donijeti do 25.09.2015. 18 sati u:
Pakrac – Hrvatski dom „DR. Franjo Tuđman“ četvrtkom od 19 do 20 sati (10., 17. i 24. listopada 2015.) ili Lipik – Multikulturalni cetar Lipik, tijekom radnog vremena Knjižnice.

koncert
07. listopada 2015. u 20 sati – Hrvatski dom „Dr. Franjo Tuđman“
sudjeluju: Ženska pjevačka skupina KPD „SLOGA“ Pakrac, Band Arkana Unplugged, Toni i Grgur – Dos guitarras,
Dalibor Prohaska, Marko Osmanović i IZNENAĐENJA!
Ulaznice po cijeni od 20,00 kn moći ćete kupiti prethodno ili na dan koncerta. Istoga dana u fojaeu možete kupiti preostale predmete sa štanda te primiti promo- materijal Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (rano otkrivanje raka).

priredba
11. listopada 2015.
Priredba (glazba, ples) „Djeca za djecu“ u organizaciji DND Lipik i Grada Lipika kojom se na Međunarodni dan djevojčica predstavlja Mažuretkinje Lipika, Plesni klub DOLCE i prijatelji, a prihodom pomaže školovanje Goginog Nikole.

Sve eventualne izmjene i više obavijesti objavljivat ćemo netom pred događaje svih nabrojenih sudionika, dijelite informacije!

Ako ste u sve tri aktivnosti, koje nose naslov PRIJATELJI ZA GOGU spriječeni sudjelovati, preostaje Vam mogućnost izvršiti skromnu ali dobrodošlu uplatu: Goranka Bojčić Romić
HR5524020063208029210 ili Devizni tekući račun građana SWIFT/BIC: ESBCHR22
IBAN HR5524020063208029210

Hvala na povjerenju svima koji su se do sada pomogli s idejom, dobrom voljom, u bilo kom obliku i s bilo kojim iznosom – Goga pomoć prima i svjesna je pozitive koju joj šaljemo!

 

Prijatelji-za-gogu