Posted on: March 5, 2024 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

U programu Dana grada Pakraca premijera filma GRANICE STRAHA snimljenog po scenariju/6. romanu ULJEZI,našeg sugrađanina DANIJELA ŠPELIĆA.

Igrani film koji još nije ugledao svjetlo dana, a po istom je HRT napravio radio dramu, u trajanju 86 minuta bit će premijerno uz skromnu svečanost prikazan u petak,

15. ožujka 2024., u 19 sati u Hrvatskom domu “dr. Franjo Tuđman” u Pakracu.

Uz scenografa, Pakračanina D. Špelića, režisera S. Marića i predstavnike producenata, vrlo je vjerojatno sudjelovanje i mladih glumaca.

Ovim putem vas molimo za pomoć u najavljivanju i populariziranju ovog događaja. 

Naime, Danijel Špelić je prije svega PISAC i to u vrijeme kada ni pisanje, a pogotovo ne čitanje, nije popularno iako se iz raznih javnih izvora često objavljuju natječaji za projekte kojima se zagovara i potiče čitanje kod djece i mladih. Neka i ova premijera bude svojevrsna poruka mladima čija se nazočnost očekuje i za koje je film i usmjeren u njima obožavanom žanru horor/trilera. 

Sažetak filma: Dvoje mladih dolaze na imanje gdje su se dogovorili naći s prijateljima. Prijatelji me dolaze. Osjećaju prisutnost nekoga … a taj ima zle namjere…pred njima je noć….