Posted on: August 27, 2014 Posted by: sloga Comments: 0

S osvojenih osam nagrada, film „Broj 55“ Kristijana Milića veliki pobjednik nacionalnog programa 61. Filmskog festivala u Puli, koji je osim Velike Zlatne arene za najbolji film osvojo nagrade: Kristijan Milić za režiju, Ivan Pavličić za scenarij, Veljko Segarić za montažu, Damir Gabelica za scenografiju, Vedrana Rapić za kostimografiju, Branko Repalust i Kristijan Mršić za specijalne efekte, te Ana Bulajić Črček za masku – bit će prikazan u Pakracu, Kino Hrvatski dom, od 09. do 15. rujna 2014. godine svakoga dana od 20 sati. Cijena ulaznice bit će 20,00 kuna.

Ovo je prvi filmski, dramski, uradak koji je nastao po temi iz Pakraca – Domovinskog rata te se toga prikazuje kod nas prije nego u drugim kinima. Projekcije filmova moguće je održati i izvan termina (20 sati) u slučaju da su organizirane i broje više od 50 osoba).

Pozivamo vas, dragi sugrađani, da i na ovaj način odate počast tragično stradalim braniteljima prije 21. godinu u Kusonjima te zajedno s nama nastojite očuvati vrijednosti iz Domovinskog rata.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem e-mala: sloga@kpd-sloga.hr ili telefonom 0921622253 (Ž. Čičković).