Posted on: January 19, 2023 Posted by: sloga Comments: 0

Kino projekcije 20., 21., 22. 01.!

(FILM KIT IGRA UMJESTO BABYLONA, SAMO SUBOTA I NEDJELJA U 19:00 SATI!!!)

U 17:00 sati igra Neustrašiva Dina! U trećem dijelu serijala Priče iz skrivenog grada vječno optimistična kuoka po imenu Dina ima nemoguć san – pobijediti u ‘Najstrašnijim igrama na svijetu’.

Skriveni grad vrvi od priprema za ‘Najstrašnije igre na svijetu’, globalni spektakl u stilu Olimpijskih igara koji dočekuje najžešće, najsmrtonosnije i najstrašnije životinje iz cijelog svijeta koje se natječu za željnu titulu ‘Najstrašnije životinje na svijetu’. Ljupka i nasmijana kuoka po imenu Dina ima kolosalan san; postati NAJstrašnija životinja na svijetu! Nevoljko zamolivši pomoć drskog bivšeg prvaka, morskog krokodila po imenu Frankie, Dina mora prihvatiti sve izazove ove slavne igre. Njezin je cilj nadvladati sve natjecatelje i dokazati svom gradu da pravi šampioni dolaze u svim veličinama!

Trajanje; 85 minuta

Cijena ulaznice: 3,40€

Trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=YYjUngnZML4

U 19:00 sati samo u SUBOTU i NEDJELJU igra Kit. Priča govori o povučenom učitelju engleskog, ozbiljno pretilom, koji se bori sa zdravstvenim problemima te se pokušava ponovno povezati sa svojom otuđenom sedamnaestogodišnjom kćeri. Nju i njezinu majku ostavio je prije mnogo godina, zbog veze s muškarcem.

Trajanje filma: 117 minuta

Cijena ulaznice: 3.90€

Trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=-IWhcQBweW4