Posted on: January 12, 2023 Posted by: sloga Comments: 0

Projekcije 13., 14., 15. 01.!

U 17:00 sati igra Belle i Sebastian : Nova Generacija. Desetogodišnji Sebastian nevoljko provodi odmor u planinama s bakom i rođakinjom. Treba im pomoć oko ovaca, što baš i nije tako uzbudljivo za gradskog dečka poput njega… on cijelo vrijeme naime razmišlja o Belle, neizmjerno snažnoj ženci pirinejskog planinskog psa koju maltretira njezin vlasnik. Spreman učiniti sve da zaštiti Belle i da se izbori protiv nepravde, Sebastian će provesti najluđe ljeto svog života.

Trajanje filma: 97 minuta

Cijena ulaznice: 3.40€

Trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=TJprbblDEWQ

U 19:00 sati igraju Fabelmanovi! Višestruko nagrađivani Steven Spielberg, jedan od najznačajnijih redatelja u povijesti kinematografije, nakon ekranizacija svih mogućih priča, od fantastičnih avantura do ozbiljnih ratnih filmova, napokon je snimio film o sebi.

U novoj uzbudljivoj filmskoj priči Spielberg donosi intimni pogled u svoje djetinjstvo u polu-autobiografskom filmu koji prati osjetljive godine mladića koji će otkriti potresnu obiteljsku tajnu što će ga potaknuti da uroni u svijet filmova koji će mu pomoći da spozna istinu o sebi i drugima.

Trajanje filma: 151 minuta

Cijena ulaznice: 4.30€

Trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=AA6yFYJeN4A