Posted on: August 31, 2022 Posted by: sloga Comments: 0

Nakon ljetne stanke, instalacije novoga platna i servisa ozvučenja (da, nema više šuma u kino dvorani) startamo s novom kino sezonom projekcija!

U PETAK (samo u petak!) u 20:00, jer ste Vi to tražili, prikazujemo Elvisa! 🎤

Film istražuje život i glazbu neponovljivog Elvisa Presleyja, a sve kroz prizmu njegovog kompliciranog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Hanks). Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihova odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Presleyjeva uspona, pa sve do vrhunaca njegove slave bez presedana. U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najutjecajnijih osoba u Elvisovom životu, Priscillom Presley.

Trajanje filma: 160 minuta

Cijena ulaznice: 31,64kn/4,20EUR

Trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=GacgaBvi3D0

U 18:00 sati (Petak, Subota, Nedjelja) Vas očekuje Vatreno Srce! Šesnaestogodišnja Georgia Nolan želi krenuti stopama svog oca i sanja o tome da bude prva vatrogaskinja na svijetu.

Kad misteriozni piroman počne paliti seriju podmetnutih požara po Broadwayu, njujorški vatrogasci počinju misteriozno nestajati. Gradonačelnik New Yorka poziva Georgijina oca iz mirovine da vodi istragu o nestancima. Očajnički želeći pomoći ocu i spasiti svoj grad, Georgia se prerušava u mladića zvanog “Joe” i pridružuje se maloj skupini hrabrih vatrogasaca koji pokušavaju zaustaviti piromana.

Cijena ulaznice: 25,62kn / 3.40EUR

Trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=vhXzU2_efYA

U subotu i nedjelju u 20:00 sati igra Poslije Svega: Zauvijek Sretni

Ljubav Tesse i Hardina oduvijek je bila komplicirana, život im se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne priznaje nikakve granice. Tessa više nije slatka, jednostavna, dobra djevojka kakva je bila kad je upoznala Hardina. Ostalo je samo još jedno pitanje – jesu li i dalje stvoreni jedno za drugo?

Cijena ulaznice: 28,63kn/3,80EUR

Trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=Rik6raUaaJU