Posted on: September 15, 2022 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

U 18: sati igraju Tuljani Specijalci! Nakon što je izgubio svoju najbolju prijateljicu, neustrašivi tuljan Quinn okuplja nestašnu ekipu koja će morskim psima uzvratiti udarac, angažirajući iskusnog ratnika Claggarta i njegov vojni um koji će mu pomoći u obuci njihovih prijatelja tuljana.

Quinn i njegov tim ubrzo počinju koristiti sve lukave trikove i svježe ideje kako bi obranili svoj dio mora od svojih uvijek gladnih protivnika i konačno dokazali da tuljani nisu samo hrana za morske pse!

Trajanje filma: 101 minuta

Trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=lBRnKfEuiGk

U 20:00 sati igra Pad! Nakon što Dan pogine penjući se na Rocky Mountains, njegova djevojka Becky i njezina prijateljica Hunter odluče se popeti na golemi komunikacijski toranj, visok preko 600 metara, s kojeg žele baciti Danov pepeo. Na znatnoj udaljenosti od tla, kada dio istrošene konstrukcije tornja otpadne, njihov se uspon nepovratno zakomplicira. Ne mogu sići, ni tražiti pomoć putem mobitela, jer su totalno odsječene od civilizacije i mobilnog signala. Neće imati drugog izbora nego boriti se za preživljavanje.

Trajanje filma: 101 minuta

Trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=CTdjfMLgGlc