Posted on: October 2, 2020 Posted by: sloga Comments: 0

Tradicionalno obilježavamo Dječji tjedan uz “novo normalno” i pozivamo vas na učenje, veselje i smijeh uz geslo “LJUBAV DJECI PRIJE SVEGA”!!!

Dječji tjedan obilježavamo s prigodnim kazališnim programom za djecu:
u utorak 06.10.2020. s početkom u 19 sati za učenike nižih razreda osnovne škole “Dohvati svemir”. Cijena ulaznice je 20,00 kn
u srijedu 07.10.2020. s početkom u 18 sati – kazališna predstava “Smjehuljica i Mrgud” – za predškolce i prvašiće. Cijena ulaznice 20,00 kn


Obje predstave su sufinancirane sredstvima Ministarstva kulture RH  u programu “Riječi nam se pozlatile” u cilju razvijanja kazališne publike i kulture, a djeca će imati prilike u utorak (ako nam vrijeme dozvoli) promatrati zvjezdano nebo teleskopom.

KPD “SLOGA” Pakrac kao dar djeci daruje kupone s popustima: 8,00 kn za srijedu odnosno 10,00 kn za utorak te gratis ulaz za mamu ili tatu. Kupone s popustima primit će djeca u vrtiću MASLAČAK, odnosno Osnovnoj školi braće radića u Pakracu, a potrebno ih je ponijeti u kazalište na biljetarnicu prije predstave.Radi poštivanja epidemioloških mjera, držite distancu, dođite ranije!