Posted on: April 19, 2018 Posted by: sloga Comments: 0

Unutar projekta STRUJOM PROTIV ŽARULJANJA u kojemu u petak 20.04.2018. imamo drugi koncert (HAKUNA MATATA) započinjemo postupak prijave zainteresiranih za DJ radionicu koja će se održati u petak 11.05. i subotu 12.05.2018. od 17 sati u Hrvatskom domu “Dr. Franjo Tuđman” u Pakracu. DJ radionica je za polaznike BESPLATNA!

Voditelj DJ radionice je pakrački DJ MARTIN SIĆ, umjetničkog imena SYMART, koji će tijekom višesatne dvodnevne radionice polaznicima pokušati približiti pojmove vezane uz teoretski i praktični dio DJ-inga. Neke od tema koje će biti obrađene tijekom radionica su: povijest elektronske glazbe, legalni izvori glazbe, glazbeni smjerovi, priprema i odabir glazbe za klupsku večer, organizacija klupske večeri, povijest DJ opreme, oprema koja je danas na tržištu (prednosti i nedostaci kod odabira, spajanje), računalni programi za DJ-ing, načini promocije klupskog programa i vlastita promocija, osnove mixanja….

Nadalje najavljujemo, da će se najhrabriji polaznici radionice moći okušati i pohvaliti novom vještinom u trećem ciklusu koncerata kojega najavljujemo i ovim putem u subotu 19.05.2018. kada gostuje upravo DJ SYMART!

Prijave na sloga@kpd-sloga.hr (ime i prezime, kontakt broj, adresa, datum rođenja, navesti eventualno iskustvo) a dobna, spolna i sva druga ograničenja NE POSTOJE!