Posted on: April 8, 2024 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

𝐒𝐩𝐥𝐢𝐜𝐤𝐚𝐒𝐜𝐞𝐧𝐚 se vraća u 𝐏𝐚𝐤𝐫𝐚𝐜 nakon više od 4 godine, a ovom prilikom u solo izdanju nasmijavat će vas najbolji (doduše i jedini) brački komičar 𝗜𝘃𝗶𝗰𝐚 𝗟𝗮𝘇𝗮𝗻𝗲𝐨 sa svojim prvim showom “Š𝐭𝐚 𝐭𝐢 𝐦𝐢𝐬𝐥𝐢𝐬̌ 𝐬𝐚 𝐬𝐯𝐨𝐣𝐢𝐦 𝐳̌𝐢𝐯𝐨𝐭𝐨𝐦?”

𝐕𝐢𝐝𝐢𝐦𝐨 𝐬𝐞 𝐮 𝐇𝐫𝐯𝐚𝐭𝐬𝐤𝐨𝐦 𝐝𝐨𝐦𝐮 𝐮 𝐩𝐞𝐭𝐚𝐤 𝟐𝟔. 𝐭𝐫𝐚𝐯𝐧𝐣𝐚 𝐮 𝟐𝟎𝐡!
——————————————–

𝐂𝐢𝐣𝐞𝐧𝐚 𝐮𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐜𝐞 𝟖€ 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐩𝐫𝐨𝐝𝐚𝐣𝐚 / 𝟏𝟎€ 𝐧𝐚 𝐝𝐚𝐧 𝐬𝐡𝐨𝐰𝐚

𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗔𝗝𝗔
➡ https://core-event.co/…/pakrac-ivica-lazaneo-sta-ti…/

𝐅𝐈𝐙𝐈𝐂̌𝐊𝐀 𝐏𝐑𝐎𝐃𝐀𝐉𝐀:
➡ u Hrvatskom domu (srijeda-petak 16h-21h)

“Š𝘁𝗮 𝘁𝗶 𝗺𝗶𝘀𝗹𝗶𝘀̌ 𝘀𝗮 𝘀𝘃𝗼𝗷𝗶𝗺 𝘇̌𝗶𝘃𝗼𝘁𝗼𝗺?” je Ivičin prvi one man show sastavljen od najboljeg materijala iz prvih 5 godina karijere.

“Šta ti misliš sa svojim životom? je rečenica kojom drugi sugeriraju da tvoji dosadašnji izbori i nisu baš bili promišljeni. No ono što je u jednom trenutku izgledalo kao loša odluka kasnije često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovom showu otkrit ću vam kako je bilo odrastati na Braču uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanja okoline te u kakve sam se sve nesvakidašnje situacije zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Previše slobodnog vremena daje umu priliku da odluta do mračnih kutaka i čudnih ideja koje bi inače ostale zakopane, no ja ih otkopavam i sa ponosom prezentiram. Što sam sve doživio, preživio i šta mislim sa svojim životom? Ozbiljno se zajebavat i nasmijati vas svojom pričom. Vidimo se!” Ivica Lazaneo