Posted on: March 10, 2023 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

U 17:00 sati igra Marmaduke: Buntovnik na Četiri Noge. Poznati stripovski junak, pas Marmaduke stiže na velike ekrane! Legendarni trener pasa vjeruje da ga može pretvoriti iz nedisciplinirane, ali simpatične njemačke doge u sljedećeg prvaka Svjetske izložbe pasa.

Naš junak je simpatična (ali izvan kontrole) njemačka doga koja je najsretnija kada se zabavlja sa svojom obitelji, Winslowima, pogotovo kada se igra „kauboja“ s devetogodišnjim Billyjem. No, koliko god se trudili, čini se da Winslowi jednostavno ne mogu spriječiti Marmadukea od njegovih tendencija da se uvali u nevolju.

Kada jedan od Marmadukeovih epskih neuspjeha postane viralan, ta video snimka privuče pažnju poznatog trenera kojeg zaokupi izazov pretvoriti Marmadukea u prvaka Svjetske izložbe pasa. Uslijedit će burna pustolovina, iako ne na način na koji su svi očekivali. Na kraju će Marmaduke i Winslowi shvatiti da najvažnija stvar u životu nije pobjeđivati, nego ostati vjeran sebi i onima koje voliš.

Trajanje projekcije: 88 minuta

Cijena ulaznice: 3.40€

Trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=6aSAY6yJH98

U 19:00 sati igra Vrisak 6. Najbrutalniji i najkrvaviji film kultnog horor serijala čiju glumačku postavu predvode Jenna Ortega iz serije Wednesday, Melissa Barrera, Courtney Cox, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown i Hayden Panettiere.

Trajanje projekcije: 123 minute

Cijena ulaznice: 4.30€

Trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=aFgWfW6Ywqk