Posted on: November 20, 2023 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

Za kraj studenoga u našem kinu prikazujemo filmove u petak, 24.11., te nedjelju 26.11., a na rasporedu su nam animirani film “Želja” te horor “Five nights at Freddy’s”.
U 17:00 sati očekuje Vas sinkronizirani filmski i glazbeni spektakl studija Walt Disney Animation “Želja”. U Kraljevstvu Rosas, koje se nalazi na Iberskom poluotoku, 17-godišnja djevojka po imenu Asha osjeća tamnu energiju koju nitko drugi ne osjeća u vezi s vladarom kraljevstva, kraljem Magnificom. Kada se Asha okrene prema nebu u trenutku potrebe i zaželi želju, na njenu molbu odgovara kozmička sila – mala lopta bezgranične energije koja se zove Zvijezda. Nakon što zvijezda padne s neba, otkriva se da ima i čarobnu moć ispunjavanja želja. Zajedno, Asha i Zvijezda moraju nadvladati zlo koje raste u Rosasu i boriti se za bolju budućnost kako bi se svi snovi ljudi Rosasa ostvarili.
Žanr: animirani
Redatelj: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn
Glumci: Franka Batelić, Dražen Bratulić, Slavko Sobin
Trajanje filma: 92 minute
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=T3mq1ZhLnE4


U 19:00 sati imate priliku pogledati horor film “Five nights at Freddy’s”.
Freddy Fazbears Pizzeria je fantastično mjesto za djecu i odrasle koji se mogu zabaviti sa svim robotskim životinjama: Freddy, Bonnie, Chica i Foxy. S druge strane je Mike Schmidt, zaštitar koji tamo radi pet noći. Roboti životinje lutaju okolo pokušavajući sve pronaći i ubiti. Jeste li spremni za Freddyja? Kao noćni čuvar Mike mora preživjeti pet noći dok ga lovi pet robota životinja koji ga pod svaku cijenu žele ubiti.
Žanr: horor
Redatelj: Emma Tammi
Glumci: Josh Hutcherson, Matthew Lillard, Elizabeth Lail, Mary Stuart Masterson, Kat Conner Sterling, Piper Rubio
Trajanje filma: 110 minuta
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=XW9dZ6ILvZY