Posted on: April 29, 2024 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

18:00 Nerazdvojivi

Od scenarista velikog hita „Priča o igračkama” dolazi zabavna avantura dva nerazdvojna prijatelja, napuštenog plišanog medvjedića i lutka beskrajne mašte.

Kada se u starom pozorištu u parku ugase svjetla, lutke ožive. Među njima je Don, koji je umoran od toga da svaki dan glumi budalu. Sanja o tome da napokon postane pravi heroj i hrabro odlučuje otići iz pozorišta i krene u otkrivanje velikog svijeta i vlastitog života! Na tom putovanju susreće Doggie Dog-a, napuštenu plišanu igračku koja želi postati rep zvijezda. To je početak velike avanture i prijateljstva koje će njihove snove pretvoriti u stvarnost i dokazati da čak i oni najmanji mogu odigrati herojske uloge!

Žanr: animirani

Redatelj:  Jérémie Degruson

Trajanje filma: 90 minuta

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Zm8jT-ZmRtI

20:00 Istjerivači duhova: Ledena prijetnja

Obitelj Spengler nas vodi tamo gdje je sve počelo, u New York, gdje će se naći s originalnim Istjerivačima duhova koji su razvili tajni istraživački laboratorij kojim su hvatanje duhova odveli na sasvim novu razinu. No, otkriće drevnog predmeta pokrenut će zlu silu zbog čega će se i novi i stari Istjerivači morati udružiti kako bi zaštitili svoj dom, ali i cijeli svijet od novog Ledenog doba.

Žanr: komedija, avantura, fantastika

Redatelj: Gil Kenan

Glumci: Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O’Connor, Logan Kim, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts

Trajanje filma: 115 minuta

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=4DjvvDuMZuY