Posted on: September 27, 2023 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

Ovaj vikend (29.9., 30.9. i 1.10.) u našem kinu samo za vas prikazujemo filmove “Psići u ophodnji: Moćni film” i “Kreator”.

Nakon što su prije dvije godine osvojili gledatelje, omiljeni psići vraćaju se u najvećoj pustolovini dosad! Ne propustite pogledati u 18:00 sati animirani film “Psići u ophodnji: Moćni film”!🐶🐾

Čarobni meteor padne na Adventure City i psićima podari supermoći zbog čega oni postaju Moćni psići. Nevolja nikad ne spava pa su tu naravno i zlikovaci koji im želi preoteti novostečene moći. Oni se žele domoći supermoći pod svaku cijenu, a to uključuje dobrobit cijelog Adventure Cityja i njegovih stanovnika. Psići će morati surađivati kao nikad prije, a najmanja među njima, Skye, morat će naučiti vjerovati u sebe. Tu je i najnovija članica ekipe, Liberty, koja hrabro surađuje sa svojom novom ekipom.

Žanr: animirani, akcija, avantura

Redatelj: Cal Brunker

Glumci: Vesna Ravenšćak Lozić, Kristina Habuš, Iva Mihalić, Ana Stunić, Gregor Klarić, Kristina Krepela, Tana Mažuranić, Lana Blaće, Jadranka Krištof

Dužina filma: 92 minute

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Cik8Ws6qrQA&themeRefresh=1

U 20:00 sati pogledajte film “Kreator” čija tema nam je vrlo aktualna – umjetna inteligencija.

Usred rata između ljudske rase i snaga umjetne inteligencije, Joshua (John David Washington), kruti bivši agent specijalnih postrojbi koji žali za nestankom svoje supruge (Gemma Chan), regrutiran je da pronađe i ubije Stvoritelja, tajanstvenog arhitekta napredne AI tehnologije koji je razvio misteriozno oružje koje bi moglo okončati rat… i samo čovječanstvo. Joshua i njegov tim elitnih operativaca putuju preko neprijateljskih teritorija, u samo srce koje je okupirala umjetna inteligencija… samo kako bi otkrili da je oružje koje moraju uništiti zapravo AI u obliku malog djeteta.

Žanr: akcija, Sci-Fi, triler

Redatelj: Gareth Edwards

Glumci: John David Washington, Gemma Chan, Allison Janney, Ralph Ineson, Marc Menchaca

Dužina trajanja: 133 minute

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=573GCxqkYEg

Vidimo se!