Posted on: September 20, 2023 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

Ovog vikenda (22.9., 23.9. i 24.9.) za mlađu ekipu prikazujemo zanimljivu animiranu obiteljsku avanturu “Vrapčić Richard 2”, a za onu malo stariju ekipu prikazujemo odličan akcijski film “Plaćenici 4”.
U 18:00 sati pogledajte animirani film “Vrapčić Richard 2”. Uživajući u zimovanju na Velikom jezeru u sjevernoj Africi, Richard saznaje da mu ovaj put neće biti povjerena tako časna i odgovorna misija da vodi let jata roda kući na sjever. Ne želeći se s time pomiriti, bježi na samostalno putovanje puno opasnosti i avantura. Na putu, Richard će se morati susresti s jatom vrabaca u nevolji koje će uhvatiti zle ptice marabu predvođene pohlepnim paunom Zamanom. Da bi stekle slobodu, ptice će se morati ujediniti u prijateljski tim, pokazati hrabrost i domišljatost kako bi riješile zagonetku i pronašle tajanstveno blago s draguljima.
Žanr: animirani, obiteljski, avantura
Redatelj: Benjamin Quabeck, Mette Tange, Simona Berman
Glumci: Tin Rožman, Lana Blaće, Jan Kovačić, Ana Ćapalija, Dražen Bratulić, Goran Malus, Ruben Carević, Paola Slavica, Ivan Đuričić, Goran Vrbanić
Dužina filma: 84 minute
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=JPx6M3nUO3s


U 20:00 sati pogledajte akcijski film “Plaćenici 4”. Plaćenici se vraćaju na velika platna u svom četvrtom izdanju i ponovo predstavljaju najveća imena glumačke akcijske scene. Jason Statham, Andy Garcia, Sylvester Stallone i Dolph Lundgren donose vam novu dozu akcije, uz pridružene članove Megan Fox, 50 Centa i mnoge druge. Ono što je počelo prije 11 godina konačno se završava. Nepobjedivi veteran plaćenik Barney Ross i njegova ekipa vraćaju se za četvrti nastavak franšize. Ross i njegova plaćenička banda suočit će se s trgovcem oružja koji upravlja snagom goleme privatne vojske.
Žanr: akcija, avantura, triler
Redatelj: Scott Waugh
Glumci: Jason Statham, Curtis ’50 Cent’ Jackson, Megan Fox, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren
Dužina filma: 103 minute
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=DhlaBO-SwVE