Posted on: November 6, 2023 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

Vikend 10.11., 11.11. i 12.11. rezerviran je za projekciju filmova “Inspektor Brk i zagonetni slučaj” te “The Marvels”!

U 17:00 sati pogledajte sa svojim klicima i klincezama animiranu obiteljsku komediju sinkroniziranu na hrvatski jezik “Inspektor Brk i zagonetni slučaj”. Zamislite svijet kukaca u kojem su pauci policajci. Predstavljamo vam do sada neviđen svijet kukaca, originalnog dizajna i neograničenog smisla za humor…. i jedan klasičan zaplet u stilu Agathe Christie!

Radnja se odvija tridesetih godina prošlog stoljeća na hidroavionu tijekom leta između Šangaja i San Francisca. Dok ljudi zauzimaju putničku kabinu, ispod podova i tereta, trup je uređen poput luksuznog broda za kukce.

Nakon večere počinjen je zločin: moćni Bugsy Spindlethorp je ubijen, ostavljajući nevjerojatno lijepu Arabellu crnu udovicu – udovicom. Inspektor Brk, tvrdi profesionalac, zajedno s mladom vježbenicom Janey istražuje zločin. Suočavaju se s različitim neprijateljima, moćnim zločincima i jednim megalomanskim skakavcem koji planira izgladniti čovječanstvo uništavanjem njihovih usjeva i drugih izvora hrane, kontrolirajući mutantski super roj.

Žanr: animirani

Redatelj: Julio Soto Gúrpide

Trajanje filma: 88 minuta

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=9PDQhGq1nAo

U 19:00 sati očekuje Vas nastavak super uspješnog filma Kapetanica Marvel “The Marvels” koji gledamo u 3D-u. Carol Danvers, poznata kao Kapetanica Marvel, povratila je svoj identitet od tiranskog Kree-a i osvetila se Vrhovnoj Inteligenciji. No, neželjene posljedice prisiljavaju je da preuzme teret nestabilnog univerzuma. Kada je njezine obaveze pošalju kroz crvotočinu povezanu s rasom Kree, njezine moći se isprepliću s moćima Kamale Khan, poznate kao Ms. Marvel, obožavateljice iz Jersey Cityja, te sa Carolinom udaljenom nećakinjom, astronautkinjom i kapetanicom S.A.B.E.R.-a, Monicom Rambeau. Ova neobična trojka mora se udružiti i naučiti surađivati kako bi spasila MCU svijet kao “Marveli.”

Žanr: akcija, avantura, fantazija

Redatelj: Nia DaCosta

Glumci: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton

Trajanje filma: 105 minuta

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=wS_qbDztgVY&t=1s