Posted on: April 22, 2024 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

U 18:00 sati pogledajte fantastičnu horor komediju “Lisa Frankenstein”.

Neshvaćena gotička tinejdžerica Lisa Swallows oživljava zgodni leš iz viktorijanskog doba tijekom oluje s grmljavinom i počinje ga ponovno graditi u muškarca svojih snova pomoću pokvarenog stroja za sunčanje u svojoj garaži. Nakon što su prošli kroz zaigrano užasnu transformaciju, romantični duo kreće na ubojito putovanje kako bi pronašli pravu ljubav, sreću i nekoliko dijelova tijela koji nedostaju usput.

Žanr: komedija, fantazija, horor, romansa/ljubavni

Redatelj: Zelda Williams

Glume: Carla Gugino, Kathryn Newton, Cole Sprouse, Liza Soberano, Henry Eikenberry, Joe Chrest, Jenna Davis

Trajanje filma: 101 minutu

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8XGQ0n9T61o

U 20:00 sati pogledajte brutalan osvetnički akcijski triler “Monkey Man”.

Nakon što se proslavio u oskarovskom filmu Milijunaš s ulice (Slumdog Millionaire, 2008.), Dev Patel, nominiran za Oscara (Lion, 2016) odlučio se režirati brutalan akcijski film osvete u stilu Johna Wicka, kojem je jedan od producenata dobitnik Oscara Jordan Peele.

Radnja filma inspirirana je legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu. Patel je u filmu utjelovio mladića poznatog samo kao Kid (Klinac), koji se svaku večer, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu kako bi osigurao opstanak. Nakon mnogo godina potisnutog bijesa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok mu trauma iz djetinjstva ključa, njegove ruke s misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu osvetničku kampanju protiv ljudi koji su mu uništili život.

Žanr: akcijski triler

Redatelj: Dev Patel

Glume: Dev Patel, Sharlto Copley, Pitobash, Vipin Sharma

Trajanje filma: 122 minute

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=g8zxiB5Qhsc