Posted on: May 20, 2024 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

18:00 IF

Iz maštaonice Johna Krasinskog dolazi film za cijelu obitelj. Zakoračite u svijet u koji morate vjerovati da biste ga vidjeli!

“Imaginarni prijatelji” je priča o djevojčici koja otkriva da može vidjeti imaginarne prijatelje svih ljudi – i što radi s tom supermoći – upušta se u čarobnu avanturu kako bi ponovno povezala zaboravljene imaginarne prijatelje s njihovom djecom. U filmu glume Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming, Fiona Shaw, a u originalnoj verziji imaginarnim prijateljima glasove su posudili Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. i Steve Carell, zajedno s mnogim drugima, koji odražavaju nevjerojatnu moć djetetove mašte. Glavne uloge hrvatske verzije filma sinkronizirat će Fabijan Pavao Medvešek i utjeloviti Calvina, Rina Zoja Radmilov djevojčicu Beu, Rene Bitorajac Plavog, a Ronald Žlabur Beinog tatu. Ostale glasove posudili su i Jan Kerekeš, Mario Petreković, Jadranka Đokić, Natko Beck, Miach, Lela Margetić, Pero Juričić i ostali.

Žanr: komedija, drama, obiteljski

Redatelj: John Krasinski

Glumci: Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming, Fiona Shaw, Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr., Steve Carell

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=mb2187ZQtBE

20:00 Furiosa: Pobješnjeli Max saga

Radi se o dugo očekivanom povratku u kultni distopijski svijet koji je stvorio prije više od 30 godina s prepoznatljivim filmovima “Mad Max”. Miller sada okreće stranicu s potpuno novom, samostalnom akcijskom avanturom koja će otkriti podrijetlo moćnog lika iz višestruko nagrađivanog globalnog hita “Pobješnjeli Max: Divlja cesta”. Dok se svijet raspadao, mladu Furiosu otimaju i ona pada u ruke horde predvođene Gospodarom Dementusom. Prolazeći kroz pustoš, nailaze na naselje Citadela kojom vlada Besmrtni Joe. Dok se dva tirana bore za dominaciju, Furiosa mora preživjeti mnoge izazove i sukobe u pustoši i pronaći svoj put kući.

Žanr: akcija, avantura, sf

Redatelj: George Miller

Glumci: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Tom Burke, Alyla Browne

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=XJMuhwVlca4