Posted on: November 6, 2020 Posted by: sloga Comments: 0

Projekt CRTAM CRTIĆ, sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture RH, kojega smo provodili u partnerstvu s Osnovnom školom braće Radića Pakrac i Muzejem Grada Pakraca, usprkos pandemijskim mjerama koje su uzrokovale poteškoće provedbe, priveli smo kraju. Učenici su sudjelovali na novo normalni način na radionicama, zahvaljujući roditeljima i modernoj tehnologiji i izvan školskog objekta. Nismo ostvarili želju uključivanja građana u kreativni proces, kojima; iskreno HVALA na prijavi. Ipak, naš maleni, ali značajni, zajednički proizvod spreman je za predstavljanje!

Svečana premijera crtanog filma “BANCHI” održat će se u ponedjeljak 09. studenoga 2020. godine s početkom u 17 sati u Hrvatskom domu “Dr.Franjo Tuđman” u Pakracu, dvorani “Ivan Nemet”.

Sudionici promocije su suradnici kreativnog procesa stvaranja crtića, učenici te predstavnici partnerskih organizacija koji će se u ovoj prigodi kratko osvrnuti na učinjeno, učenici će sudjelovati u kvizu vezanom za tematiku crtića, a široj javnosti namijenili smo objavu videa s premijere na našoj mrežnoj stranici i na društvenim mrežama.

Iza nas je dugotrajan i vrlo složen posao u kojemu je sudjelovalo 33 učenika naše škole (28 crtača, 2 glumca i 3 pjevača, od kojih je 2 učenika sudjelovalo u svim aktivnostima). Njihov rad će se predstaviti u petominutnom crtiću koji, između ostaloga, slavi naš grad Pakrac.

U ime KPD “SLOGA” Pakrac
Dubravka Špančić