Posted on: February 22, 2024 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

KPD “SLOGA” Pakrac poziva tvrtke, ustanove, obrtnike da počaste svoje djelatnice povodom Međunarodnog dana žena kazališnom predstavom:

petak, 08.03.2024. u 19 sati

Hrvatski dom “Dr F. Tuđman” u Pakracu

SAMO DA VAS NEŠTO PITAM (THEARTE iz Zagreba)

Priča govori o dvije mlade žene koje su se igrom slučaja našle u liječničkoj čekaonici. Možda čekaju ultrazvuk. Ili endokrinologa. Ili radiologa. Svakako čekaju liječnika. Možda su išle u srednju školu zajedno, možda i nisu. Možda su slične samoj sebi od prije petnaest godina, a možda i nisu. Možda na kraju postanu prijateljice. Vjerojatno neće, ali bilo bi lijepo.

„Ovo je predstava o empatiji, predrasudama, greškama u komunikaciji, strahu od povezivanja, nepouzdanosti subjektivnog doživljaja i komičnim obrascima ponašanja. Možda. Možda i nije“ – poručuju iz autorskog tima predstave.

Projekt je inspiriran gotovo univerzalnom manifestacijom ljudske znatiželje – promatranjem nepoznatih ljudi na javnim mjestima.

Standardna cijena ulaznica je 8,00 EURa, a za organizirani dolazak moguće plaćanje virmanom uz prethodnu najavu) 6,00 EURa po osobi uz uvjet da organizirano dolazi najmanje 5 osoba. Upiti i rezervacije na sloga@kpd-sloga.hr