Posted on: August 23, 2021 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

Poezija, glazba i kazalište bile su umjetničke koordinate nesumnjivo najznačajnijeg hrvatskog kantautora, jednog od najboljih pjesnika našeg jezika i skladatelja čija se kompozicije nadživjele scensko-izvedbena djela za koja su pisane. Nije, dakle, bilo ništa prirodnije nego u rodnom gradu Arsena Dedića i u kazalištu u kojem je bio i autor i izvođač i publika, pokrenuti poetsko-glazbene večeri nazvane „Arsenov feral“ i to puno prije nego se vrli, novi svijet pokazao u svom lošem izdanju.

Uzeti Arsena kao orijentir značilo je, međutim, mogućnost snalaženja i u okolnostima u kojima je kultura ostala bez najvažnijeg – bez neposrednog kontakta s publikom.  

U produkciji HNK Šibenik, „Arsenov feral“ se pokazao kao vrijedan i prepoznatljiv sadržaj šibenskog kazališta u kojemu možete samo UŽIVATI

Predstavu omiljenog formata (kabare s punoooo glazbe) posvećenu šibenskim autorima., osobito Arsenu Dediću “ARSENOV FERAL” gostujućeg HNK Šibenik, u Hrvatskom domu “Dr. F. Tuđman” u Pakracu, četvrtak 02.09.2021. u 20 sati.

Nastupaju glumci; Oriana Kunčić, Jakov Bilić, Franka Klarić, Ana Perković i Šime Bubica te glazbenici; Ante Stošić i trio Bagatin – Nino Nimac, Toni Lučev i Ivana Bulat!
Ulaznica 40,00 kn na biljetarnici kina!