Posted on: August 23, 2013 Posted by: sloga Comments: 0

Predstavljanje natječaja za dodjelu financijskih podrški jednogodišnjim projektima udruga te

građanskim inicijativama Zaklada Slagalica će održati:

u NOVOJ GRADSKOJ VIJEĆNICI

3. rujna 2013. godine, s početkom u 10.00 sati

Tom će se prilikom potencijalni prijavitelji – udruge, javne ustanove (vrtići, škole, knjižnice i dr.) te jedinice lokalne samouprave (mjesni odbori) – moći upoznati s pravilima natječaja, natječajnom dokumentacijom te primjerima uspješno provedenih projekata i inicijativa. Natječaji se odnose na prijave s područja 5 slavonskih županija.

„Društveni kapital zajednice“ natječaj je za jednogodišnje projekte udruga kojim se potiče jačanje društvenog kapitala u lokalnim zajednicama kroz različite aktivnosti osnaživanja lokalnih potencijala i međusektorske suradnje za smanjenje društvene isključenosti i

siromaštva te održivi razvoj lokalne zajednice. Visina financijske podrške je od 25.000,00 Kn do 40.000,00 Kn, a broj potpora koji će se dodijeliti je do 10 potpora (za svaku županiju obuhvaćenu natječajem po dva projekta).

“Naš doprinos zajednici”, javni natječaj za dodjelu sredstava za građanske inicijative, otvoren je od ožujka do listopada ove godine. Financiraju se različite građanske inicijative čiji je cilj unaprijediti kvalitetu života u zajednici. Najveći je iznos financijske podrške koja se dodjeljuje je 15.000 kuna.

 

Predviđeno vrijeme trajanja predstavljanja je 1 sat.

 

Sudjelovanje na predstavljanju je besplatno. Kako bismo osigurali materijal za sve sudionike, molimo za prijavu na info@zakladaslagalica.hr ili na 031 213-255.

U Osijeku, 22. kolovoza 2013. godine

Sredstva koja će biti dodijeljena ovim natječajima osigurava

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva temeljem Decentraliziranog

modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj.