Posted on: September 17, 2019 Posted by: sloga Comments: 0

Započinje nova aktivnost u KPD “SLOGA” Pakrac, namijenjena djeci koja NE ČITAJU (VRTIĆKA DOB), ali u istraživanju svoje kreativnosti i razvijanju mašte, vole glumiti, smišljati različite price, pjevati, vole koristiti stvari za rekvizite u igri, prikazivati uratke svoje mašte obitelji i prijateljima.

Preporučena dob nije ograničena iako očekujemo da je dijete motorički razvijeno, da samostalno odlazi na wc, da shvaća osnove komunikacije. Vezice na tenisicama mogu biti i odvezane i sasvim je u redu poželjeti mamino krilo.

“NO READ – PLAY” je dramska igraonica kojom ćemo pokušati kod djece polaznika razvijati komunikacijske, socijalne i emocionalne vještine, govor, prepoznavanje novih situacija s isticanjem  dobrih i nedobrih osobina ljudi, a lagano ćemo kroz igru učiti ono što od nas očekuje obitelj, zajednica, kasnije škola.

Rad će se organizirati u grupi do najviše 8 djece, jednom tjedno u trajanju od 60 minuta. Očekujemo usku suradnju s roditeljima u nizu aktivnosti jer radimo zajedno, ne nudimo čuvaonicu i želimo dobrobit našim malenima!