Posted on: September 26, 2016 Posted by: sloga Comments: 0

Kazališna predstava “Maša i medvjed”
u Hrvatskom domu “Dr. Franjo Tuđman”

29.09.2016. u 17:00 sati

ulaznica: 40,00 kn (djeca do 4 godine NE plaćaju ulaz, sjede roditelju u krilu)
Organizator: Svijet glazbe i TeatarNaSavi

Maša i medvjed omiljeni su animirani likovi iz istoimenog crtanog filma koje su djece jako zavoljela. Sada svoje junake mogu pogledati i uživo, u obliku predstave.

„Maša i medvjed“ interaktivna je predstava za djecu nastala prema istoimenom animiranom crtanom filmu koji se pak oslanja na rusku narodnu priču. Spomenuti je crtani film stekao ogromnu popularnost, a 17. Epizoda je jedan od 20 videa koji su prikupili više od milijardu pogleda na YouTubeu.

Maša je preslatka djevojčica koja je osvojila srce svog najboljeg prijatelja medvjeda.

Maša ima rođendan, a njezin najbolji prijatelj, medvjed, namjerava joj napraviti nezaboravnu rođendansku zabavu. Istovremeno čarobnjak Zloćko Boćko, koji je zaledio cijelu šumu, želi pokvariti rođendansku zabavu. Ipak, Maša i medvjed uz pomoć djece iz publike uspijevaju pobijediti Zloćka Boćka i veselo proslaviti Mašin rođendan.

„Maša i Medvjed” je predstava koju „mala” publika prati sa euforičnom pažnjom i aktivnim sudjelovanjem. Riječ je o jednom veselom i razigranom druženju s Mašom i drugim junacima u kojem će uživati i djeca i roditelji.

Kazališna predstava „Maša i medvjed“ u potpunosti je prilagođena dječjem uzrastu. Traje 45 minuta kako bi u potpunosti „iskoristila” dječju pažnju i koncentraciju koje se u predugim predstavama gube.