Posted on: March 17, 2016 Posted by: sloga Comments: 0

U jednom danu dvije predstave pri čemu nećete pogriješiti odazovete li se na obje!

 

Prva, naslova POLA POLA, s početkom u 11:30 sati, je predstava za roditelje, djecu, mlade…za nekog s kime ćeš doći i tko je s tobom u stanju podijeliti šmrkavu maramicu.
Priča je to o Niki (12 godina) čiji se roditelji razvode, a progovara o problemu razvoda iz perspektive djece koja vrlo brzo to neće biti – rastu!
Cijena ulaznice 25,00 kn.
_pola pola_cover facebook_ (Large)
Predvečer, u 19:00 sati, DISCO SVINJE – o mladim ljudima s ruba (našega) društva, ruba odgoja kojim se kreću opasni tipovi, i za sebe i za druge. Kroz njihove postupke vidjet ćemo obitelji i društvo, beznadno doduše. Ljudi na pragu života; mladi, razigrani, krhki,…divlji, ogorčeni! VRIŠTE na društvo koje ih je zaboravilo i koje ih ne vidi, traže komadić neba za sebe, malo nade.. i sve to uz dobru, ludu DISCO glazbu!
Cijena ulaznice 40,00 kn.
plakat Disco svinje za web.jpg
Teatar EXIT u svojih 20 godina postojanja pozicionirao se kao teatar promjena, nemirenja s postojećim, kojemu je kvaliteta predstava na prvom mjestu. Visoko nagrađivano kazalište koje u svom programu i profesionalnim pristupom socijalnim temama kroz predstave poziva na razmišljanja, gotovo uvijek poziva na pitanja s kojima se “igramo” i kad se reflektori ugase. Ugostili smo ih zadnji put s fantastičnom predstavom “SHAKEspeare na Exit”