Posted on: December 8, 2014 Posted by: sloga Comments: 0

Dva vjerojatno najtemeljitije odvojena svemira prisiljena živjeti na istoj planeti, muškarci i žene. Ti, u svojoj srži konfliktni, odnosi ženska su svakodnevna muka, dok muškarcima navodno uzimaju malo manje vremena.

Kako god okrenuli, male ženske mušice i velika muška nepažnja, ženska pedantnost te muška nonšalancija vječita su i neiscrpna tema. O njima čitamo u ženskim i muškim časopisima, to muči feministkinje, muči akademike, muči čak i lingviste te gramatičare. Muškarci su s Marsa, a žene s Venere, muškarci subotom uvečer idu na pivo, a žene u kazalište.

Muškarci navijaju za Real, žene za Barcelonu (jer je cura). Muško-ženski odnosi vesele, bole, frustriraju, izbacuju iz takta, a stereotip koji smo stvorili o njima danas nam, u 21. stoljeću, uglavnom ide na živce.

 

Kako razbiti taj stereotip? Time što vas, pozivamo da u caffe baru CINEMA, u društvu GLUMAČKIH ZVIJEZDA realno sagledate i pogledate predstavu MUŠKI ZA ŽENSKE, uz čašu crnoga (Franot, Ćasić) Bit će to opušteni kazališni događaj koji fizički isključuje, no istovremeno potpuno uključuje publiku.

 

Rezervirajte na vrijeme sloga@kpd-sloga.hr ili kupite ulaznicu po cijeni od 20,00 kn (uključuje čašu crnoga)