Posted on: January 4, 2023 Posted by: Željka Razumović-Odvorac Comments: 0

U 17:00 sati igra Cvrčak i Mravica (3D, sink.). Radi se o svojevrsnoj adaptaciji Ezopove basne i priče Darka Bakliže. Radnja je prilagođena današnjem vremenu i promiče toleranciju i suživot kroz zbližavanje Cvrčka i Mravice koji uspijevaju pomiriti dva suprotstavljena svjetonazora.

U novom viđenju basne ispričane od strane Ezopa i La Fontainea, Ket je cvrčak koji svira gitaru sa svojim bandom, zabavljajući bezbrižne kukce u okolici. Nedaleko živi mravlja princeza Antoneta, u mravinjaku gdje se cijeni samo disciplina i rad, dok je glazba zabranjena. Kad se slučajno susretnu, među njima se rađa bliskost. Shvativši da cvrčci ne mogu preživjeti zimu, Antoneta ih želi spasiti, ali bezuspješno. No kad ju otme pokvareni mrav Anteodor, cvrčci predvođeni Ketom priskaču joj u pomoć.

Trajanje projekcije: 82 minute

Trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=5fSNvwveHng

Cijena ulaznice: 4.80€

U 19:00 sati igra Operaija Fortune. Super špijun Orson mora pronaći i zaustaviti prodaju nove ubojite tehnologije koju prodaje milijarderski krijumčar oružja Greg Simmonds. Nevoljko udružen s ekipom najboljih operativaca na svijetu, Fortune i njegova ekipa regrutiraju najveću hollywoodsku filmsku zvijezdu Dannyja Francesca, da im pomogne u njihovoj misiji spašavanja svijeta.

Trajanje projekcije: 114 minuta

Trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=Zc_4Rmlcho0

Cijena ulaznice: 3.90€