”NE ŽIVIŠ SNOVE DOK SPAVAŠ – PROBUDI SE!” projekt je namijenjen MLADIMA od 15 do 25 godina. Tijekom 16 mjeseci mladi će sudjelovati u radionicama na kojima će razvijati komunikacijske vještine, stjecati samopouzdanje kreativno se izražavajući u stvaranju mjuzikla “Tko pjeva zlo ne misli”. Uz glumu, ples, pjevanje, skladanje do tehničkih podrški, promidžbi, snimanja videa i montažu, krojenje kostima i stvaranje scenografije svi sudionici projekta osmislit će prvi pakrački mjuzikl.

Osim na radionicama koje će voditi stručnjaci, svi zainteresirani koji će sudjelovati u projektu imat će priliku posjetiti Zagreb, Karlovac i Plitvice te surađivati u realizaciji projektnog filmskog festivala.

Čitajući do sada, pronalazite se barem u djeliću navedenog ili pak ni u čemu- ne brinite, ako imate želju i motivaciju sudjelovati- javite nam se! Nije važna vaša osobna talentiranost (svatko je u nečemu dobar ?) već volja, upornost, želja za druženjem i učenjem novih vještina.

Projekt će se provoditi u Pakracu u Hrvatskom domu ”dr. Franjo Tuđman”, a priključiti se možeš odmah; jednostavno se javi, pitaj, predloži, povedi još nekoliko frendova i vidimo se!

Naša vrata svakome su otvorena. Veselo vas čekamo na zajedničkom druženju, učenju i stvaranju novih i razradi postojećih ideja!